Jezivi detalji krvoprolića na Črnomercu. Nakon što je ubio majku, 28-godišnjak hladno otišao u kafić

Žena je od ubodnih rana preminula na licu mjesta

04.05.2024., Zagreb - Policijski ocevid i kriminalisticko istrazivanje u kuci na adresi Jackovina 102 u kojoj je ubijena 68. godisnja zena. Photo: PIXSELL/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Zagrebačka policija otkrila je detalje ubojstva 68-godišnje žene koju je u subotu u jutarnjim satima na području Črnomerca nožem usmrtio njezin sin.

Kako navode, 28-godišnjak ju je oštrim predmetom više puta ubo, od čega je žena preminula na licu mjesta.

Uhićen u kafiću

Nakon svirepog ubojstva, osumnjičeni je otišao u obližnji kafić gdje su ga ubrzo uhitili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za očevide i kriminalističku tehniku. Tijelo ubijene žene prevezeno je na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će biti obavljena obdukcija.

“Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, priopćila je na kraju policija.