Dodijeljene su godišnje nagrade za najbolje hrvatske poslodavce; osnivači Degordiana osvojili su ih u dvije kategorije

Lider je tradicionalno, 11. godinu zaredom, proglasio kompanije s najzadovoljnijim zaposlenicima

ZADNJA IZMJENA: Dec 13, 2017

Danas su, u sklopu Liderove konferencije HR Generation, dodjeljene godišnje nagrade za najbolje poslodavce u Hrvatskoj. Nagrade su dodijeljene na temelju rezultata istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je u 45 tvrtki i među 4000 zaposlenika proveo portal ‘MojPosao’.

Prema rezultatima tog istraživanja, najbolji poslodavci u godini na izmaku bili su, u kategoriji velikih tvrtki Deichmann, DM i Ikea, a u kategoriji srednjih Foreo Adria, DHL International i Degordian. U kategoriji malih poslodavaca, nagrade su dobili IT kompanija Integracija od-do, zatim Greyp Mate Rimca koji se bavi razvojem i proizvodnjom električnih bicikala te Mediatoolkit, koji je također u vlasništvu Degordiana.

Rijetke hrvatske firme osvajaju nagrade u kontinuitetu

Daniel Ackermann i Tomislav Grubišić tako su, zapravo, dobili dvostruko priznanje. Osim što je njihov Degordian četvrti put dobio priznanje za jednog od najboljih poslodavca, nagradu je u kategoriji malih poslodavaca dobio i Mediatoolkit, inače startup proizašao iz Degordiana, koji je tek relativno nedavno postao odvojena firma.

Kratko smo se čuli s Ackermannom koji kaže da su posebno ponosni na to što sada imaju ukupno pet nagrada za najboljeg poslodavca, otkako su prije osam godina pokrenuli Degordian, danas jednu od vodećih digitalnih agencija u zemlji.

“Te nagrade najčešće dobivaju internacionalne firme, hrvatske kompanije rjeđe se plasiraju, a stvarno je malo onih koje ih dobivaju u kontinuitetu. Mislim da sada jedino mi i Rimac imamo toliko nagrada. To je velika stvar za nas”, rekao je.

Jerko Mihaljević
Telegram autor
577 članaka Više o autoru