Neki tip ubacio je novi iPhone 7 u kipuću vodu i dobro ga prokuhao. Na neku foru nije mu bilo gotovo ništa

Na YouTube kanalu koji testira izdržljivost telefona skuhali su iPhone

ZADNJA IZMJENA: stu. 22, 2016
Foto: YouTube screenshot

Što se dogodi kada pokušate skuhati iPhone 7? Ništa osobito, čini se. U novom videu objavljenom na YouTube kanalu Smart Technology novi iPhone testiran je u kipućoj vodi, piše Motherboard.

S obzirom na to da je novi iPhone navodno znatno otporniji na vodu od prijašnjih modela, glavni test ovdje bilo je izlaganje visokim temperaturama, a kako bi učinak vode i temperature bio što vidljiviji, prije no što je telefon spušten u vodu na njemu je puštena pjesma na YouTubeu.

Nakon par minuta sve radi

Par sekundi nakon što je tip uronio mobitel u vodu zvuk se još uvijek mogao čuti, no nakon nekog vremena telefon se zacrnio. Kad je nakon minute izvadio mobitel, iz njega se nije dimilo niti su se vidjela ikakva oštećenja. iPhone je nastavio raditi potpuno normalno.

https://www.youtube.com/watch?v=cj8xM_sPWrE

U drugom pokušaju tip telefon pod vodom drži duže, dobrih pet minuta. Video i ton ponovno prestaju ali nema nikakvih upozorenja zbog previsoke temperature. Obavijest se pojavljuje tek kada telefon izvadi iz vode i upozorava da mu treba malo više vremena da se ohladi i počne raditi. Nakon par minuta ponovno se sve vraća u normalu. Rade i zvuk i ekran i kamera. Čak ni sam telefon nakon nekog vremena nije vruć na dodir, što je dosta fora. Okej, nismo sigurni radi li se o nekoj skrivenoj reklami za iPhone, ali prilično je fora.

Jerko Mihaljević
Telegram autor
609 članaka Više o autoru