Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Biznis & tech

Photomath je poboljšao svoju genijalnu matematičku aplikaciju (po novom prepoznaje rukopis)

Aplikacija je skinuta preko 36 milijuna puta

Pošalji Podijeli Tweetaj

Tvrtka Photomath je za svoju genijalnu aplikaciju za rješavanje matematičkih problema izbacio nadogradnju koja aplikaciji omogućava rješavanje rukom ispisanih zadataka.

Aplikacija je dosad radila samo s isprintanim zadacima, primjerice u udžbenicima ili zbirkama zadataka, a po novome – prepoznaje i rukopis. To znači da korisnici mogu matematički zadatak rukom ispisati na papiru, a Photomath će riješiti problem.

U top 5 edukacijskih aplikacija u SAD

Osnivač i izvršni direktor Photomatha, poduzetnik Damir Sabol, je za Techcrunch rekao da je aplikacija skinuta više od 36 milijuna puta te da Photomath konstantno među prvih pet edukacijskih aplikacija u Sjedinjenim Američkim Državama.

S novom verzijom lansiran je i Photomath+, novi sustav za rješavanje matematičkih problema koji zadatku pristupa onako kako bi mu pristupio čovjek i korisnike korak po korak vodi do rješenja zadatka. Novi sistem ujedno bi trebao razriješiti problematiku, jer Photomath više neće biti aplikacija koja piše vašu domaću zadaću davanjem instant rezultata, nego s novom metodologijom doista pomaže korisnicima u učenju.

Nova verzija već je dostupna u App Storeu, a za Androide stiže do kraja mjeseca. Nova Photomath+ usluga je besplatna do 30. studenog i nakon toga će se plaćati, a Sabol je za TechCrunch kazao da još razrađuju model plaćanja i cijene za Photomath+.

Podijeli 16 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani