Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Biznis & tech

Telegram vas zove na Data Science Economy, bitnu konferenciju o korištenju podataka u poslu

U HUB385 u srijedu dolaze stručnjaci iz Microsofta, The Economista...

Pošalji Podijeli Tweetaj

Ove srijede u prostoru HUB385 održava se drugi po redu Data Science Economy; konferencija koja okuplja neke od najrelevantnijih stručnjaka iz područja data sciencea, odnosno znanosti o podacima. Oni će kroz svoje prezentacije demonstrirati kako monetizirati podatke, stvarati poslovnu vrijednost iz nestrukturiranih podataka i kako razumjeti sadržaj kroz podatke. Telegram je ponosni medijski pokrovitelj ovogodišnje Data Science Economy.

Među 32 najavljena govornika, bit će i Steve Lok, direktor marketinških tehnologija i operacija u The Economistu, jednom od najcijenjenijih časopisa o ekonomiji na svijetu. Konferencija je nastavak prošlogodišnje DSM2016 konferencije te donosi pregled praktičnih i primjenjivih primjera znanosti o podacima iz područja financija, maloprodaje, telekomunikacija i javnog sektora.

Stručnjaci iz Microsofta

Uz Loka, govorit će i Dimitry Turchyn iz Microsofta, a među predavačima nalaze se još neki stručnjaci iz Microsofta, ali i Telesigna, In2Data, Infodoma… Bit će govora i o novim zanimanjima nastalima u posljednjem desetljeću, poput Data Scientista, DevOps inžinjera, Data arhitekta i drugih.

Konferencija je namijenjena poslovnoj publici koja će kroz konkretne primjere naučiti kako koristiti data science te naučiti sve o potencijalnim alatima i proizvodima kako bi lakše upravljali podacima te na osnovu njih donosili važne poslovne odluke. Konferencija traje kroz srijedu i četvrtak (28. i 29. lipnja), a detaljni program možete vidjeti ovdje.

Podijeli 5 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani