Adele nakon tri godine izbivanja svojom novom pjesmom Hello ruši sve rekorde

Pjesmu je dosad preslušalo 107 milijuna ljudi (a vani je tek 5 dana)

FOTO: YouTube

Čini se da pjesma Hello britanske soul plevačice Adele postaje najprodavaniji single ove godine. Što nimalo ne čudi s obzirom na to da je još prošli petak, kad je pjesma službeno puštena u javnost, gotovo slomila internet. U ovih par dana je pogledana 107 milijuna puta.

Prošlo je tek pola tjedna otkako znamo za ovu pjesmu, a ona je dosad skinuta već više od 165 tisuća puta. Iza nje se nalazi nova Bieberova stvar Sorry. Rekord najprodavanije pjesme u prvom tjednu od njezina puštanja u javnost inače drže Ellie Goulding sa svojom pjesmom Love Me Like You Do. No, vrlo je vjerojatno da će Adele već ovih dana srušiti taj rekord od 173 tisuće.

“Za bilo kojeg izvođača je velik izazov vratiti se nakon toliko hitova”, rekao je Martin Talbot. “No Adele je odmah na početku uništila svaki trag tog straha. Ona je već postala kraljica ovog kvartala.”

Uloga majke, najteža uloga

Povodom izlaska novog albuma Adele je dosad razgovarala s nekoliko novinara. Izjavila je da joj majčinstvo nije palo baš toliko lagano koliko je očekivala. “Jebeno je teško. Ja sam mislila da će to biti lagano. ‘Svi su to prošli. Koliko to onda može biti teško?’ Ohhhh… nisam imala pojma. Teško je, ali je i fantastično. To je najbolja stvar koju sam ikad napravila”, poručila je diva.

Komentirala je i recentni dokumentarac o svojoj prerano preminuloj kolegici Amy Winehouse i zaključila da je požalila što ga je uopće pogledala. “Emocionalno sam se raspala kad sam vidjela snimku sprovoda. No, sve one pohranjene glasovne poruke mi i nisu bile baš napete. Imala sam osjećaj da zadirem preduboko u nečiju privatnost što mi je nekako uništilo cijeli film. Obožavam je gledati, ali nekako bih voljela da nisam pogledala film.”