Nekad je nužno odabrati stranu

Ako ste se nadali novim Igrama gladi, onda vas moramo razočarati

Jennifer Lawrence isključila je mogućnost da ikad više utjelovi Katniss Everdeen

Jennifer Lawrence stars as ‘Katniss Everdeen’ in THE HUNGER GAMES.
FOTO: Photo credit: Murray Close/Lionsgate

Jennifer Lawrence je odbacila mogućnost da se u skorijoj budućnosti snimi nova serija filmova Igre gladi. Opcija je to koju zagovara studio Lionsgate jer se nadaju novoj velikoj zaradi, barem ako je za vjerovati Michaelu Burnsu, potpredsjedniku Lionsgatea. On je, naime, nedavno izjavio kako bi se popularnna distopijska saga mogla nastaviti i to u obliku svojevrsnih prednastavaka priče koju su mnogi pratili.

Lawrence je pak poručila kako nije nimalo zainteresirana ponovo utjeloviti lik koji je igrala u toj franšizi. “U taj se projekt ne bih uključila”, rekla je. “Mislim da je za to prerano. Mišljenja sam da bi prvo trebalo tijelo ostaviti da se ohladi.”

Realno gledano, ovakav je rasplet bio donekle očekivan s obzirom da je Lawrence zaključila priču o Katniss Everdeen. Osim toga, već je i prije najavljivala da će nakon snimanja filma X-Men: Apocalypse prestati glumiti u filmskim franšizama. Izuzemno li franšize, idući film u kojem ćemo je gledati bit će futuristička romansa Passangers gdje će glumit uz bok Chrisa Pratta.