Nekad je nužno odabrati stranu

Amazon snima novu seriju s Orlandom Bloomom; glumit će inspektora koji istražuje ubojstvo vile

Serija će se pozabaviti s odnosom prema mitološkim bićima

Actor Orlando Bloom arrives for the world premiere of Disney movie "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" in Shanghai on May 11, 2017. / AFP PHOTO / Johannes EISELE
FOTO: AFP/AFP

Orlando Bloom glumit će u novoj Amazonovoj seriji Carnival Row, doznaje Variety. Radnja nove fantastične serije će se odvijati u neoviktorijanskom gradu u koji su prebjegla bića iz raznih mitologija, nakon što su njihove domovine poharali ratovi.

Napetosti između građana tog gradića i imigranata koji su po svemu drukčiji rastu, a usred tih previranja naći će se Rycroft Philostrate, policijski inspektor zadužen za istragu ubojstva jedne vile, a glumit će ga Orlando Bloom.

Prva prava TV uloga Orlanda Blooma

Bloom se posvetio filmskim ulogama, među kojima su najpoznatije one u Piratima s Kariba i Gospodaru prstenova. Glumio je tek nekoliko sporednih likova u televizijskim serijama na početku karijere. Uloga u Carnival Row će mu biti prva prava i glavna uloga u televizijskoj seriji.

Prva sezona Carnival Rowa će imati osam epizoda, izvršni producenti će biti Rene Echevarria i Travis Beacham koji je napisao i scenarij. Seriju će režirati Paul McGuigan nominiran za Emmy kao redatelj Sherlocka. Carnival Row počinje sa snimanjem ove jeseni, a premijera je najavljena za 2019.