Arnold Schwarzenegger objavio je video u kojem su kompilirane sve eksplozije iz njegovih filmova

Njegov tim je utvrdio kako postoje 23 filma s eksplozijama

Arnold Schwarzenegger
FOTO: YouTube

Činjenica je da Arnie voli raznositi aute, kuće, zgrade, a ponajviše svoje protivnike. Iako nismo sigurni u točan broj, uvjereni smo kako postoji vrlo mali broj filmova u njegovoj karijeri u kojima nema niti jedne eksplozije, pucnjave ili nasilja općenito. Možda je ljubav prema umijeću raznošenja stvari stekao radeći s Jamesom Cameronom, još jednim strastvenim ljubiteljem svega što je vatreno, veliko i spektakularno, a možda je tu sklonost razvio i puno prije.

Kako god bilo, Schwarzenegger je odlučio sve svoje obožavatelje malo pobliže upoznati s poviješću eksplozija u svojim filmovima, pa je tako na službenom Youtube kanalu objavio polusatni video u kojem su kompilirane sve eksplozije koje su se odigrale u njegovim filmovima. Arnie i njegov tim dali su si truda, analizirali sve i utvrdili kako postoje 23 filma u njegovoj karijeri u kojima se dogodila barem jedna eksplozija.

Voli komunicirat s fanovima

Arnie inače jako drži do komunikacije sa fanovima, pa tako na tom istom Youtube kanalu vrlo često objavjuje razne snimke; od putovanja po Brazilu, slikanja selfiea u kostimu Terminatora do blagdanskih zahvala i imitiranja poznatih osoba.