Nekad je nužno odabrati stranu

U ovom je videu Schwarzenegger u pet minuta odglumio sve svoje najbolje (ali i najgore) filmove

Možda se ne snalazi pred kamerom, ali zato ima smisao za humor

FOTO: YouTube

Arnold Schwarzenegger je glumio u nekoliko stvarno dobrih filmova. ‘Conan’, dva ‘Terminatora’, ‘Last Action Hero’ i ‘Predator’ su ozbiljna remek djela. Ali, onda, s druge strane, glumio je u nekim potpunim krševima. Ali stvarno sramotnim filmovima. ‘Junior’, ‘Twins’, ‘Running Man’. Sada više nisam siguran je li snimio više dobrih ili loših filmova.

Ako se i vi pitate, podsjetit će vas sam Arnold. Naime, uskoro mu izlazi novi film Maggie, zombie obiteljska drama koju sam već spominjao, pa se uputio u veliku press turneju. Završio je i u Late Late Showu, kod interesantno zabavnog James Cordena. Corden ima zgodnu foru u svom showu – uzme glumca pa ga natjera da u nekoliko minuta odglumi sve svoje uloge. Nedavno je slično napravio i s Tom Hanksom.

Jadan Schwarzenegger je zapravo stvarno loš glumac. Vidjet ćete u videu koliko se teško snalazi pred kamerama. Mogu samo zamisliti koliko je komplicirano snimati s njim. Ali, ništa zato, jer čovjek barem ima smisla za humor, što je više nego što se može reći za neke glumce našeg podneblja s podjednakim talentom.