Nekad je nužno odabrati stranu

Brad Pitt i Tommy Lee Jones zajedno snimaju SF Ad Astra; izvukli smo kratko što zasad znamo o filmu

Film će režirati James Gray, Pitt glumi sina, a Jones oca

Actor Tommy Lee Jones attends the Premiere of "Jason Bourne" in Las Vegas, Nevada, on July 18, 2016. / AFP PHOTO / DAVID BECKER
FOTO: AFP

Empire je prenio vijest da redatelj James Gray (The Lost City of Z) završava pripreme za snimanje znanstveno fantastičnog trilera u kojem će glumiti Brad Pitt i Tommy Lee Jones. Film će se zvati Ad Astra, a snimanje počinje u rujnu.

Radnja filma prati blago autističnog svemirskog inžinjera Roya McBridea (Brad Pitt) koji odlazi na svemirsku misiju u potrazi za svojim ocem. Tommy Lee Jones glumi oca koji se prije 20 godina uputio na Neptun kako bi pokušao otkriti postojanje izvanzemaljskih bića, no nije se vratio. McBride kreće njegovim stopama ne bi li otkrio što se dogodilo s njegovim ocem i zašto mu misija nije uspjela.

Brad Pitt snima nastavak World War Z

Brad Pitt i James Gray već su surađivali na filmu The Lost City of Z, no iako ga je Gray htio vidjeti ispred kamere, Brad Pitt je tada samo producirao film.

Osim Ad Astre, Brad Pitt je u pripremama za snimanje nastavka World War Z, horora iz 2013. godine u kojem se bori sa zombijima. Nastavak će režirati David Fincher.