Brad Pitt je snimio novi ratni film koji stiže na Netflix 25. svibnja. Čini nam se da bi mogao biti zabavan

War Machine ne ide u kino distribuciju, već direktno na streaming servis

Sijedi Brad Pitt
FOTO: Netflix/YouTube / screenshot

Brad Pitt se vraća s novim ratnim filmom, međutim, ovaj put ga nećemo gledati u kinima. Film War Machine moći ćemo gledati preko streaming servisa Netflix, a premijera je zakazana za 25. svibnja. War Machine je jednim dijelom ratni film, a drugim dijelom parodija.

Priča je bazirana na hit romanu The Operators (2012.) Michaela Hastingsa koji prati generala Stanleya McChrystala kroz njegove misije u Afganistanu. War Machine je adaptacija knjige, a Netflix i redatelj David Michôd napravili su razne preinake: Pitt glumi generala Dana McMahona (on je ‘Ratna mašina’), koji je baziran na McChrystalu iz romana, a i promijenili su ton priče i sve začinili crnim humorom, što se vidi i iz trailera.

Vidljivo ozbiljniji Pitt i još par jakih imena

Osim Brada Pitta, tu su još i cijenjena glumačka imena poput Bena Kinglseya, Tilde Swindon, a tu je i Topher Grace – Eric Foreman iz Ludih sedamdesetih. Netflix sve više ulaže u filmove, a War Machine nije jedini veći film kojeg su najavili za ovu godinu; u prosincu nas čeka Bright, nova fantasy akcija s Will Smithom u glavnoj ulozi.