Cijeli Hollywood priča o tome da bi oskarovka Cate Blanchett uskoro mogla postati nova Marvelova zvijezda

Ako je za vjerovati glasinama, trebala bi se pojaviti u novom Thoru

Actress Cate Blanchett attends the press line for " The Hobbit: The Battle of the Five Armies" on the third day of the 45th annual Comic-Con, in San Diego, California July 26, 2014 at the San Diego Convention Center .   AFP PHOTO / ROBYN BECK / AFP / ROBYN BECK
FOTO: AFP

Pretpostavljam da se svi još uvijek sjećaju koliko je Cate Blanchett bila genijalna kao vilenjakinja Galadriel u kultnoj trilogiji Gospodar prstenova. Vjerujem da otada mnogi priželjkuju da ova talentirana glumica uskoči u neku novu mitološku ulogu, a čini se da bi se te želje uskoro mogle i ostvariti jer se po naveliko Hollywoodu priča da bi upravo ova Oscarom nagrađena Australka mogla utjeloviti neko žensko nordijsko božanstvo u Marvelovom filmu Thor: Ragnarok.

Detalji uloge koju bi Blanchett trebala tumačiti u planiranom Marvelovom filmu zasad još nisu poznati, ali ako je za vjerovati glasinama ona bi se već 2017. na velikim platnima trebala pojaviti ili kao superjunakinja Valkyrie ili kao zlikavka Enchantress. Budimo realni, obje bi joj uloge stajale kao salivene s obzirom da se već dokazala u sličnim ulogama, a osim toga tu je još i njena pojava koja neodoljivo podsjeća na ono neke nordijske božice.

Inače, film Thor: Ragnarok režirat će novozelandski za Oscara nominirani redatelj Taika Waititi i to prema scenariju Stephany Folsom. Budu li se stvari razvijale prema planu, taj bismo film u kinima trebali gledati od 3. studenog već prije spomenute 2017. godine, a prihvati li Cate Blanchett ulogu u novom Thoru, tad Chris Hemsworth zasigurno neće biti najbolji Australac u toj filmskoj ekipi.

https://www.youtube.com/watch?v=spHEw2n9LwE