Apsolutno cijeli internet bjesni zbog novog trailera za Terminator koji je otkrio veliko iznenađenje filma

Upozoravamo vas, ako si ne želite pokvariti cijeli film, nemojte gledati ovo

Kao, nije šala. Baš svi su bjesni. Danas je prvi put pokazan kompletniji trailer za novi nastavak Terminatora i nekome se učinila sjajna ideja da možda najveći obrat u povijest Terminatora otkriju u dvominutonoj reklami? Stvarno? Nadam se da će u filmu ispasti da je Terminator zapravo cijelo vrijeme Stephen Hawking iz budućnosti, jer to je jedina stvar koja može nadokanditi gubitak otkrića ovog ključnog trenutka filma.

Skokovi u vremenu su postali sve popularniji u recentnim oživljavanjima franšiza kao što su novi Star Trek filmovi ili X-Men: Days of Future Past. Naravno, kako su Terminator filmovi bazirani na putovanju kroz vrijeme, onda često znaju mijenjati povijest serijala.

Gledajte na vlastitu odgovornost

I rani traileri za Terminator: Genisys su najavili da se vraćamo u prošlost i da možemo očeivati velike promjene za Sarah Connor. No ovaj najnoviji trailer nas je udario u lice s ovim velikim otkrićem. Hoće li ovo promijeniti sve što znamo o Terminator svijetu?

Novi Terminator će se u kinima pojaviti za manje od dva mjeseca. Ne znam što da više kažem o ovom traileru, bez da vam otkrijem to veliko iznenađenje. Ali, ako vam ovaj naslov i ovaj tekst nisu dovoljni da vas uvjere da bi vam ovaj foršpan mogao uništiti film, onda vam ne mogu pomoći. Kliknite na play, pa si pokvarite zabavu. Što ću vam ja.