Čini se da se ekipa iz Igre prijestolja jako trudi pobiti sve glasine o tome da će se Jon Snow u novoj sezoni vratiti

Još jedna članica iz glumačke ekipe poručila je da se Snow ne vraća

FOTO: YouTube

Cijeli svijet se nada da će Jon Snow nekako uspijeti preživjeti, ali šanse da se to dogodi iz trenutka u trenutak sve su mizernije. Da stvar bude još gora, dobar dio glumačke ekipe već se mjesecima svojski trudi utišati glasine da će se jedan od omiljenijih likova serije Igra prijestolja pojaviti u idućoj sezoni.

Čak je i glumac koji tumači Snowa, Kit Harington, poručio da će se u novoj sezoni pojaviti samo kao leš. No, čak i to nije bilo dovoljno mnogim obožavateljima koji su se nadali da će njegovo tijelo biti predano čarobnici Melisandre kako bi ga ona nekako svojom nekromantskom magijom vratila u život.

I onda se po tom pitanju oglasila i sama Melisandre, odnosno nizozemska glumica Carice van Houten koja ju igra. Ona je, nažalost, sve te glasila epski pobila.

Melisandre nikad nije nikoga ponovno oživjela

“Bojim se da ću razočarati mnoštvo ljudi”, rekla je poznata Nizozemka. “Ne razumijem zašto se nad mojim likom vrši toliki pritisak. Mislim, razumijem da Jon Snow predstavlja svo ono dobro koje želimo u tom ludom svijetu”, nastavila je.

“Čak i ja, moja mama i moja sestra očajnički želimo da se on vrati, ali Melisandre nikad nikoga nije vratila iz mrtvih. Zašto bih to morala biti ja”, zapitala se.

Što bi to točno trebalo značiti, pitaju se mnogi. Insinuira li van Houten time da je povratak Jona Snowa ipak moguć unatoč tome što ga ona ne može oživjeti? Bilo kako bilo sigurno je da Jonova budućnost itekako zanima njezin lik s obzirom na to da ju je Gospodar svjetla poslao na Zid porujučujući tako da će odigrati itekako važnu ulogu.