Čini se da se emitiranje serije 'Teorija velikog praska' bliži kraju

Serija je najgledanija među osobama koje imaju između 18 i 49 godina

FOTO: Screenshot

Tijekom osam godina emitiranja puno toga se promijenilo u seriji “Teorija velikog praska”, a posebno se to odnosi na devetu sezonu koja se upravo emitira. Zbog onih koji još nisu pogledali najnovije epizode nećemo govoriti o njihovom sadržaju, ali dovoljno je reći da su neki od glavnih likova napravili stvari koje su ranije bile nezamislive.

Radnja posljednje dvije sezone općenito polako vodi prema nekom velikom finišu, i čini se kako je kraj blizu. Televizijska kuća CBS sigurno će snimati još jednu, desetu sezonu, no po svemu sudeći to će biti i posljednja. U razgovoru s Hollywood Reporterom producent serije Steve Molaro potvrdio je tu pretpostavku, iako je rekao kako odluka još uvijek nije stopostotna. “U ovom trenutku još ne mogu davati konačne informacije. Mi radimo epizodu po epizodu i ne gledamo toliko dugoročno, ali logično je da iduća sezona bude posljednja”, rekao je Molaro.

Nadmašila sva očekivanja

Tvorac serije Chuck Lorre dodao je kako je “Teorija velikog praska” već sad nadmašila sva njegova očekivanja i kako smatra da dok god se svi zabavljaju tijekom snimanja i dok su god zadovoljni finalnim proizvodom, nema razloga razmišljati o prestanku. Drugim riječima, ovo je klasični neodređeni odgovor s kojim je Lorre zapravo odgodio informaciju koju će najvjerojatnije objaviti na početku iduće sezone, kako bi digao gledanost.

No gledanost ni u ovom trenutku nije loša. Ova serija je u SAD-u najgledanija među populacijom od 18 do 49 godina starosti, a oni koji se bave statistikom i gledanošću znaju kako je upravo to najprestižnija demografija.