Tvorci 'Igre prijestolja' još prije nekoliko mjeseci otkrili što će se sa Snowom događati u novoj sezoni

Harrington je, možda nesvjesno, otkrio detalj koji je od velike važnosti

Odmah na početku moramo napomenuti da u slučaju da niste pogledali zadnju sezonu serije ‘Igra prijestolja’ i da ste dosad nekim čudom uspjeli izbjeći silne spoilere na internetu, bilo bi dobro da ne pročitate ovaj tekst.

Sad kad smo to riješili, možemo reći da nas je dosta razveselila vijest koju je objavio Huffington Post. Oni su, naime, na Youtubeu pronašli snimku čitave debate organizirane još u ožujku na Oxford Unionu. Tamo su gostovali tvorci serije Dan Weiss i David Benioff, te glumci John Bradley (Samwell Tarly) i Kit Harrington (Jon Snow). U vrijeme kad je organizirana ova debata još uvijek je trajalo emitiranje 5. sezone i gledatelji nisu vidjeli posljednju epizodu u kojoj je ubijen Jon Snow.

To ubojstvo je potaknulo čitav niz teorija o sudbini Snowa. Mnogi nisu mogli povjerovati da su se tvorci serije tako lako riješili jednog od glavnih likova pa su na temelju svojih pretpostavki i poprilično neprovjerenih informacija stvorili razne teze o tome kako će se Snow vratiti u ‘Igru prijestolja’. Cijelo vrijeme na internetu je postojala ova poduža snimka u kojoj je Harrington, možda nesvjesno, natuknuo što bi se moglo događati u 6. sezoni.

Transformacija u strahovuka

Kad ga je netko iz publike upitao koji lik iz serije bi htio biti da nije Jon Snow, Harrington je rekao: “Htio bi biti varg. Htio bi ući u tijelo vuka.” Time je zapravo potvrdio kako nisu baš sve spomenute teorije bile potpuno sulude. Naime, jedna od njih je tvrdila kako je Snow već u vrijeme svog ubojstva započeo transformaciju u varga i time ušao u svog strahovuka imena Duh.

Iako se publika uglavnom nasmijala na tu Harringtonovu izjavu, na nju se nadovezao Weiss koji je rekao: “Imam samo dvije riječi za vas: 6. sezona”. Nažalost još nije poznato da li se Weiss samo šalio ili je namjerno otkrio potencijalno najveći spoiler za nadolazeću sezonu.

Priča o transformaciji u varga počinje u 22. minuti razgovora.