Da je Marvin Gaye bio genijalac znamo, a koliko je zapravo bio genijalan pokazat će dokumentarac koji se upravo snima

What's Going On će ponuditi pjevačev portret kakv dosad nismo vidjeli

FOTO: wikipedia

Dokumnetarni filmovi o pjevačima uvažili su se kao evergreeni, a čini se da će svi fanovi Marvina Gayea koji su dosad čekali neki visokobudžetni film o svom idolu uskoro doći na svoje.

Upravo se, naime, priprema dokumentarac naslovljen Marvin, What’s Going On, a da će biti itekako informativan i eksluzivan govori i podatak da će o tom poznatom pjevaču prvi put govoriti njegova supruga i djeca.

Film će se baviti periodom u kojem je Gaye radio na svom kultnom albumu What’s Going on. Režirat će ga Gabriel Clake i Torquil Jones, a snimat će se na lokacijama u Detroitu, Los Angelesu o Washingtonu, piše indiewire.

Portret pjevača kakav dosad nitko nije vidio

Marvinova djeca Nona, Marvin III. i Frankie zajednički su poručili da u ovom projektu sudjeluju kako bi nakon 45 godina, koliko je prošlo od albuma, pronašli mir.

Osim toga, poručili su i kako se raduju sudjelovanju u filmu jer će svijetu kroz prijatelje, obitelj, forografije, video materijal i intimne priče pokazati onu stranu njihovog oca koju su poznavali samo ljudi koji su ga intimno poznavali.

Točan termin premijere zasad nije poznat, no spominje se da bi stvar mogla biti gotovo nekad iduće godine.