Danas je izašao trailer za epizodu koju je ekipa Grand Toura snimala u Hrvatskoj; izgleda potpuno suludo

Epizodu su snimali bez scenarija, a najzabavniji trenutak je kad im auto zalije kanader

Legendarni trojac Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, voditelji Top Geara, a sada i novog Amazonovog showa The Grand Tour, snimili su epizodu u Hrvatskoj. Izašao je trailer, koji je već sam po sebi zabavan.

Kod nas su odlučili snimiti tzv. unscripted epizodu, dakle bez prethodno razrađenog scenarija, plana snimanja i lokacija te unaprijed osmišljenih stuntova. Ta četvrta epizoda druge sezone, snimana u Hrvatskoj, bit će dostupna od 29. prosinca.

Epizodu su snimali u okolici Zadra

Epizoda počinje u okolici Zadra gdje Clarkson na improvizirani set dolazi u Audi TT-u, Hammond u bizarnom Ariel Nomadu, a May u prastaroj Ladi preuređenoj u vatrogasno vozilo.

U međuvremenu Hammond testira novi McLaren 720S, a nastavljaju i sa svojim segmentom “Celebrity face-off”, tj. dvobojem poznatih ličnosti na njihovoj jednako poznatoj stazi. U novoj epizodi sučelit će se dvojica vrhunskih klasičnih pjevača, Alfie Boe i Michael Ball.

Kanaderom “oprali” Ladu Jamesa Maya

Možda najuzbudljiviji kadar trailera je trenutak kad kanader u brišućem letu nadleti Mayevu Ladu i sa svega nekoliko metara visine isprazni na nju cijeli spremnik vode. Bujica je naravno pomela Ladu, a što je bilo s Jamesom Mayem gledatelji će saznati 29. prosinca kad će epizoda biti dostupna preko Amazonovog Prime Videa.

Inače, u sastavu posade kanadera bili su kapetan bojnik Tomislav Slavica, kopilot bojnik Tomica Mikec i tehničar letač desetnik Ante Marić iz Protupožarne eskadrile Zemunik.