David Hasselhoff želi snimati novi Knight Rider; i hoće da bude mračniji od originala

The Hoff želi mračnog Knight Ridera u stilu Logana

FOTO: NBC / Universal promo

David Hasselhoff ozbiljno nagovara Roberta Rodrigueza da snime reboot Knight Ridera kao film ili seriju. U razgovoru za Cinemablend, The Hoff je potvrdio da je razgovarao s Rodriguezom i iznio mu svoju ideju o mračnom Knight Rideru u stilu novog Logana.

“Sreo sam se s Rodriguezom i rekao sam mu: ‘Moraš snimiti Knight Ridera’. Tada je baš gledao maraton Knight Ridera pa me pitao da snimimo selfie. Odgovorio sam: ‘Ne, ne želim selfie! Želim da snimimo film! Želim TV seriju! I želim da bude mračna! Michael Knight se vraća i ljut je.’ Nadam se da će se to dogoditi, i ako se dogodi novi Knight Rider bit će mračan poput Logana”, rekao je Hasselhoff za Cinemablend.

Novi pokušaj reboota Knight Ridera

NBC je 2008. snimio Knight Rider seriju u kojoj je Justin Bruening glumio sina Michaela Knighta, a legendarni Pontiac je zamijenio Ford Mustang Shelby. No taj pokušaj prošao je prilično nezapaženo kod gledatelja, najviše ih se dojmila pilot epizoda u kojoj se nakratko pojavljuje Hasselhoff. Uslijedila su dva slaba filmska pokušaja koji nisu uspjeli kopirati šarm serije.

Obzirom da je dio šarma Knight Ridera ležao u činjenici da serija nije nikad samu sebe previše ozbiljno shvaćala, a od tada je Hasselhoff gradio svoju karijeru na samoironiji, bit će zanimljivo vidjeti može li se to prenijeti i u mračnoj verziji koja bi se mogla snimati. No Rodriguez bi mogao pridonijeti s taman dovoljno svojeg tipičnog pretjerivanja da cijela priča bude zabavna.