Nekad je nužno odabrati stranu

David Lynch završava snimanje novih nastavaka Twin Peaksa, ali smo malo tužni jer ćemo prve kadrove gledati tek za godinu dana

Najraniji datum koji se spominje je idući travanj

FOTO: showtime

Svi već mjesecima znamo da se David Lynch vratio snimanju kultne serije Twin Peak, ali nitko dosad nije znao kad bi se novi nastavci konačno mogli pojaviti na televiziji. Kažem dosad jer je David Nevis, šef Showtimea, upravo otkrio kad tu dugoočekivanu seriju možemo ponovno očekivati na malim ekranima.

Nevis je neki dan na dosta zbunjujućoj presici za novinare otkrio da poznati redatelj upravo završava snimanje posljednjih nastavaka novog Twin Peaksa i da bismo seriju trebali gledati u drzgom kvartalu 2017. godine. To je genijalna vijest s obzirom da su u Showtimeu dosad, dosta neprecizno, navodili kako se premijera očekuje prve nove epizode očekuje početkom 2017.

Premijera Twin Peaksa očekuje se (ipak) početkom travnja

Istina, točan datum se vjerojatno neće saznati do trenutka kad Lynch ne blagoslovi i posljednji kadar, ali sad barem znamo da će to biti negdje između travnja i lipnja iduće godine.

No, za očekivati je da će to ipak biti u travnju s obzirom na to da je i emitiranje originalnih nastavaka kultne serije krenulo u tom mjesecu, točnije 8. travnja 1990. godine.

Showtime je, inače, u međuvremenu objavio konkretne datume premijera za nekoliko drugih serija. Tako će novi nastavci serije Majstori seksa krenuti 11. rujna, Besramnici će sedmu sezonu startati 2. listpada dok se Afera na male ekrane vraća 20. studenoga.