David Schwimmer je upravo objasnio zašto ono okupljanje Prijatelja nije baš pravo okupljanje (ali će svejedno doći)

Malo mu je žao što neće biti Chandlera, ali se svejedno jako veseli okupljanju

CHICAGO, IL - MAY 22: (EXCLUSIVE COVERAGE) David Schwimmer attends Michigan Avenue Magazine Celebrates Cover Star David Schwimmer With Russian Standard Vodka At The Dec Rooftop Lounge + Bar on May 22, 2013 in Chicago, Illinois.   Jeff Schear/Getty Images for Michigan Avenue Magazine/AFP
FOTO: AFP

Sjećate se onog okupljanja Prijatelja o koji smo pisali neki dan? Radilo se o specijalnoj emisiji posvećenoj televizijskom redatelju Jamesu Burrowsu koja je trebala okupiti impozantan broj zvijezda uključujući i cijelu postavu omiljene serije Prijatelji. Pa, Ross (David Schwimmer) je upravo objasnio zašto se ne radi baš o pravom okupljanju.

“Mislim, nema šanse da se radi o pravom okupljanju Prijatelja kad je jedan od nas spriječen doći”, govorio je misleći na poslovni kazališni angažman Matthewa Perryja na londonskom West Endu.. “Ali nema veze, bit će to sjajno. Svi mi voliom Jamesa i siguran sam da bi i Matthew došao da ne radi u Londonu. Možda ćemo se jednog dana svi okupiti, ali to neće biti tako uskoro”, poručio je.

Ne znamo znači li to da će ostali doći, ali barem smo sigurni da su trojica od šestorice glavnih glumaca pristali na gostovanje u specijalu NBC televizije koji će se emitirati 21. veljače. Tako da sad moramo pričekati samo još na reakcije Jennifer Aniston i Courteney Cox (Matt LeBlanc i Lisa Kudrow su već ranije putem Twittera potvrdili svoje sudjelovanje u emisiji).