Dosta smo uzbuđeni, stigao je trailer za novi Star Wars: The Last Jedi

Trailer je predstavljen na konvenciji u Orlandu na Floridi

FOTO: YouTube

Fanovi Star Warsa dugo su čekali na ovo, i sada su došli na svoje: Upravo je objavljen novi trailer za Star Wars: The Last Jedi. To je osmi film ove svemirske sage, a premijera trailera bila je na konvenciji Star Wars Celebration, koja se upravo odvija u sunčanom Orlandu na Floridi.

Trailer je fokusiran na Rey i njezino izučavanje za Jedi majstora pod mentorstvom Lukea Skywalkera: “Diši, samo diši. Ispruži ruke. Što sada vidiš?”, Skywalker pita u novom traileru, dok Rey vježba upravljanje silom. “Svjetlost. Tamu. Ravnotežu”, odgovara Rey, na što Skywalker dodaje: “Postoji puno više od toga”. Koliko više? Barem dio otkrijte gledanjem trailera.

Novi Star Wars u kina stiže 15. prosinca

U traileru ima dovoljno akcije i scena bitki, tako da vidimo i Millennium Falcon, pojavljuju se tu Finn, Kylo Renn, i smrskana maska Dartha Vadera. Trailer završava glasom koji govori: “Znam samo jednu istinu – vrijeme je došlo za kraj Jedija”.

Na medijskoj konferenciji održanoj nakon predstavljanja trailera, redatelj filma Rian Johnson objasnio je kako je snimanje gotovo, a film je trenutno u fazi post-produkcije i montaže. Star Wars: The Last Jedi dolazi u svjetska kina 15. prosinca.

https://twitter.com/Kloppholic/status/852918686985990149