Nekad je nužno odabrati stranu

Dugo se o tome priča, a Sylvester Stallone je napokon potvrdio; režirat će i producirati Creed 2

Nastavak uspješnog Creeda počinje se snimati sljedeće godine

FOTO: screenshot YouTube

Sylvester Stallone je na svom Instagramu potvrdio da će režirati i producirati Creed 2, nastavak boksačke drame iz 2015. koja je nastala kao spin-off njegovih Rocky filmova. Postavio je fotku sebe u društvu Michaela B. Jordana, zvijezde prvog dijela, uz tekst u kojem kaže da jedva čeka prihvatiti se režije i produkcije sljedeće godine teobjavu završio boksačkom rečenicom “One more Round” (još jedna runda).

Prvi Creed je režirao Ryan Coogler prema scenariju koji je napisao u suradnji s Aaronom Covingtonom. Michael B. Jordan glumio je sina Apolla Creeda, Rockyjevog najvećeg protivnika, a kasnije i najboljeg prijatelja. Jordan će reprizirati ulogu u nastavku, no Coogler je bio spriječen prihvatiti se režije s obzirom da upravo završava Black Panther, najnoviji dodatak Marvelovom Cinematic Universeu.

Snimanje Creeda 2 počinje sljedeće godine

Creed je ostvario solidan uspjeh na kino blagajnama zaradivši 173 milijuna dolara. Stallone je za ulogu ostarjelog Rockyja zaradio nominaciju za Oscara u kategoriji najboljeg sporednog glumca, a u istoj kategoriji je osvojio Zlatni globus.

Stallone je već ranije najavio da se snimanje nastavka Creeda planira za početak sljedeće godine, tako da je pretpostavka, iako nije službeno potvrđeno, da bi film mogao biti premijerno prikazan u studenom 2018. oko američkog Dana zahvalnosti, po tradiciji Rocky filmova od kojih je većina premijerno prikazana u to vrijeme.

https://www.instagram.com/p/BaDFp75jjfL/