Nekad je nužno odabrati stranu

Ekipa serije Will&Grace snimila je najbolji skeč o predsjedničkim izborima ikad. Glasat će, jasno, za Clinton

Uvjereni smo da je Karen ponudila najbolji Trumpov opis dosad

FOTO: instagram

Ovih se dana mnogo pričalo o tome da se nakon 10-godišnje stanke priprema nova sezona nekad popularne serije Will&Grace. Glasine su potaknule fotografije sa seta.

Ne znamo spremaju li se doista nove epizode, no danas je na YouTubeu osvanula genijalna 10-minutna snimka u kojoj Will, Grace, Karen i Jack debatiraju o predsjedničkim izborima u Americi.

Bilo je to prvi put u posljednjem desetljeću da su se Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally i Sean Hayes okupili na istom mjestu, u isto vrijeme i u prisustvu kamera. Za potrebe ovog skeča napravljen je ponovno i originalni set, stan Willa Trumana. Skeč je naslovljen Vote Honey.

Prilično duhovit poziv na glasanje za Hillary Clinton

U uvodnoj sekvenci videa zatječemo Willa i Grace koji razgovaraju o predstojećim predsjedničkim izborima u SAD-u. Uskoro im se pridružuje Karen koja, nimalo iznenađujuće, prilično duhovito navija za Trumpovu pobjedu, za razliku od naslovnog dvojca serije koji se opredijelio za Hillary.

Jack ne zna za koga bi glasao pa mu svaki tabor na svoj vlastiti urnebesno smiješni način pokušava objasniti zašto bi kao prosječni, bijeli, nezaposleni Amerikanac registriran u Pennsylaniji (saveznoj državi koja u slučajevima izjednačene izborne utrke tradicionalno odlučuje u ishodu izbora) trebao glasati baš za njihovog favorita.

https://www.youtube.com/watch?v=jzae4DKexko