Film koji je privukao najveću pozornost na Sundanceu neće se prikazivati u kinima. Kupio ga je Netflix za 17 milijuna dolara

Svi su se raspisali o hororcu 'It's What's Inside'. Netflixova ponuda je bila najbolja

FOTO: Sundance Festival

Film scenarista i redatelja Grega Jardina “It’s What’s Inside”, čija je premijera na ovogodišnjem Sundanceu izazvala priličnu pozornost publike i kritike, neće ni doći do svjetskih kina: hororac o kojemu svi pričaju za 17 milijuna dolara kupio je Netflix.

Riječ je o drugoj po veličini prodaji ostvarenoj u okviru najvećeg američkog festivala nezavisnog filma, nakon filma “A Real Pain” redatelja Jesseja Eisenberga, koji je prodan Searchlight Picturesu za 10 milijuna dolara.

Čeka se datum

Radnja Jardinovog redateljskog debija odvija se na zabavi koja se pretvara u egzistencijalnu noćnu moru kada se na njoj pojavi otuđeni prijatelj s misterioznim kovčegom.

Glume Brittany O’Grady, James Morosini, Alycia Debnam-Carey, Devon Terrell, Gavin Leatherwood, Reina Hardesty, Nina Bloomgarden i David Thompson.

Prethodno su brojni studiji pokušali kupiti ovaj film. Producent filma William Rosenfeld izrazio je oduševljenje u ime autorske ekipe zbog toga što će “It’s What’s Inside” stići na platformu Netflix. “Netflixova predanost zagovaranju hrabrih i revolucionarnih filmaša kao što je Greg Jardin ostaje bez premca”, izjavio je Rosenfeld. Kad će to biti, još se točno ne zna.