Hladno pivo je zgodno reagiralo na napise da će svirati umjesto Bajage; kažu da će eventualno doći na pivo

Na Facebooku su objavili post u kojem su pojasnili da ništa od njih Danima piva

17.05.2018., Zagreb - Velikim koncertom u Plaza centru Antena Zagreb proslavila 10. rodjendan. Hladno Pivo. 
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Nakon što je zbog intervencije branitelja otkazan Bajagin koncert na karlovačkim Danima piva u medijima se pojavila informacija kako će umjesto njega svirati Hladno pivo.

No, čini se kako ipak ništa od toga. Bend iz Gajnica maloprije je na Facebooku napisao kako će u Karlovac možda doći popiti pivo, ali da neće svirati jer ne žele biti ničija zamjena.

Kako je bilo pitanja vezanih za nasu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o cemu su se jucer raspisali razni…

Gepostet von Hladno pivo (official) am Samstag, 11. August 2018

I Hladno pivo nedavno bilo u sličnoj situaciji

Karlovčanima su poručili i da se vide nekom drugom prilikom, a možda najzabavniji dio je onaj u kojem su svoju objavu tagirali u Sjevernu Koreju, očito aludirajući na to da se Hrvatska, što se tiče cenzure, sve ozbiljnije približava toj zemlji. Uz post su objavili i link na Bajagninu pjesmu Ovo je Balkan.

Hladno pivo se, inače, nedavno našlo u sličnoj situaciji kao Bajaga. Branitelji su se pobunili i oko njihovog koncerta u Splitu dan uoči proslave Oluje. Možda se sjećate, splitski gradonačelnik tad je braniteljskoj udruzi poslao bizarno pismo u kojem se ispričava i opravdava zbog koncerta Hladnog piva. Više možete pročitati ovdje.