Iako se već dugo priča da će ga netko zamijeniti, izgleda da će Daniel Craig ipak ponovno glumiti Jamesa Bonda

Glumac navodno prezire Bonda, no ponuđen mu je golem novac

FOTO: print screen

Mnogo se pričalo o tome tko će biti novi James Bond nakon što je Daniel Craig objavio da će mu Spectre biti posljednja uloga najpoznatijeg tajnog agenta. Dapače, prema njegovim riječima, Craig je toliko mrzio tu ulogu da je izjavio kako bi si radije prerezao vene nego glumio u novom 007 filmu.

“Jedina mogućnost da ponovno glumim Bonda je ako mi ponude jako puno novca”, izjavio je Craig. Kako otkriva Radaronline.com, Sony Pictures je napravio upravo to; ponudili su mu 150 milijuna dolara za ulogu u sljedeća dva James Bond filma.

Za ulogu novog Jamesa Bonda u užem krugu izbora bili su Tom Hardy, Michael Fassbender, Tom Hiddleston, Jamie Bell te Idris Elba što bi bio presedan jer dosad nismo imali Jamesa Bonda koji nije bijelac.

Naslovnu pjesmu ponovno će skladati Adele?

Vjerojatno je novac presudio, što je bio Craigov uvjet, stoga ćemo ga ipak gledati ponovno u 25. filmu o Jamesu Bondu. Osim što ćemo gledati Craiga, mogli bismo ponovno čuti Adele. Naime, osvojila je Grammyja za pjesmu Skyfall u istoimenom filmu, što je razlog zašto je producentica novog Bonda, Barbara Broccoli, odlučna još jednom uključiti Adele u cijelu priču.

Spomenuti Skyfall najunosniji je James Bond film dosad sa zaradom od 1,1 milijarde dolara diljem svijeta. Istovremeno je Daniel Craig najprofitabilniji od svih glumaca koji su glumili Bonda. Njegova četiri filma zaradila su više od 3 milijarde dolara, stoga ne čudi da ga Sony Pictures žele zadržati u glavnoj ulozi.