Ian McShane ponovno je uznemirio fanove serije Igra prijestolja, kaže da se tu ionako radi samo cicama i zmajevima

Pred koji tjedan otkrio je neke detalje nove sezone, ali mu to nije bilo dovoljno

BEVERLY HILLS - FEBRUARY 25:  Presenter Ian McShane  poses backstage during the 8th Annual Costume Designers Guild Awards held at the Beverly Hilton Hotel on February 25, 2006 in Beverly Hills, California.  EXCLUSIVE (Photo by Mark Mainz/Getty Images) *** Local Caption *** Ian McShane
FOTO: Getty Images/AFP

Glumac Ian McShane koji se nedavno priključio ekipi iz serije Igra prijestolja ne prestaje šokirati javnost. Nakon što je pred par tjedana otkrio da ćemo u šestoj sezoni serije ponovo gledati nekoga za koga smo mislili da je umro (svim prabim fanovima bilo je dosta jasno da aludira na Hounda), ovaj tjedan otišao je još i korak dalje.

Prisjetio se kako je izgledao njegov poziv u megapopularnu seriju. „Pitali su me želim li glumiti u Igri prijestolja i rekao sam: „Naravno, barem ću se družiti sa svojim starim prijateljima Charliejem Danceom i Stephenom Dillaneom‘ da bi mi na to rekli da su likovi koje oni tumače mrtvi“, rekao je nestašni McShane.

Odgovor producenata natjerao ga je da si uzme malo vremena kako bi razmislio želi li uopće igrati u toj seriji. „Nisam bio siguran bih li trebao pristati, ali onda su mi rekli da ću se ionako pojaviti u samo jednoj epizodi na što sam ja reka: ‘To mora značiti da ću na kraju te epizode umrijeti. Sjajno, pristajem!’“

https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U

Igra prijestolja, samo cice i zmajevi

Možda vam se ne čini da je McShane otkrio mnogo, no morate biti svjesni da su ove godine u HBO-u toliko oprezi s materijalima koje dijele s javnošću da je za njih praktički svaki spoiler ogromna stvar. Što niti ne čudi osobito prisjetimo li se da su im prošle godine iscurile cijele četiri epizode prije premijere sezone.

No to što otkriva spoilere, Iana McShanes nimalo ne brine. Štoviše, neugodno su ga iznenadile reakcije ljudi koji su bili šokirani njegovim dosadašnjim izjavama. „Otkriješ neki detalj i cijeli internet odmah poludi. Optužen sam da sam otkrio priču, ma ljudi, dajte si pronađite život. Ionako su u pitanju samo cice i zmajevi“, zaključio je.