Iz Applea su najavili novu seriju; zasad se ne zna puno, ali glumit će Jennifer Aniston i Reese Witherspoon

Radnja bi trebala pratiti događaje iza kulisa jednog američkog jutarnjeg showa

Apple snima dramsku seriju o događanjima iza kulisa jednog američkog jutarnjeg showa, a glavne uloge dodijeljene su Jennifer Aniston i Reese Witherspoon.

Ova zasad neimenovana serija bit će prvi dugoročni televizijski angažman Jennifer Aniston nakon njezine najpoznatije uloge u Prijateljima. Kao izvršni producent serije najavljen je Jay Carson, zaslužan za uspjeh House of Cards, a Aniston i Witherspoon, pridružit će mu se kao koproducentice.

Appleov će uložiti milijardu dolara u svoje projekte

U službenom opisu serije piše kako će radnja dati “intiman pogled u živote ljudi koji svako jutro pomažu Amerikancima da započnu dan, s naglaskom na svakodnevne izazove s kojima se pritom susreću”, prenosi The Wrap. Scenaristima je kao inspiracija za seriju poslužila knjiga Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV CNN-ovog novinara Briana Steltera, koji je ujedno i konzultant na ovom projektu.

Ova dramska serija bit će drugi Appleov televizijski projekt. Nedavno su najavili kako iduće godine planiraju uložiti ogromnih milijardu dolara u vlastite TV projekte. Prvi najavljeni je remake Spielbergove serije Amazing Stories za koji scenarij piše trenutno vrlo traženi holivudski scenarist Bryan Fuller, autor najnovijeg Star Trek: Discovery.