Nekad je nužno odabrati stranu

Izašao je novi trailer za sedmu sezonu Game of Thronesa, i izgleda prilično dramatično

Trailer je pomalo nabrijavajući, a ponešto i otkriva

FOTO: Youtube Screenshot/HBO

Stigao je novi trailer za sedmu sezonu Game of Thronesa. Kako piše u opisu videa, danas je prvi dan ljeta, no dolazi zima. Točnije, 16. srpnja, kada počinje i posljednja, sedma sezona Game of Thronesa. U prošlom traileru su nedostajali White Walkersi, pa su se mnogi pitali što je s njima. Novi traler i više nego nadoknađuje njihovo odsustvo pojavom Night Kinga i cijele njegove vojske zaleđenih ratnika, makar ih vidjeli samo na sekundu.

Kako je Ser Davos Seaworth već obznanio u prvom traileru, čovječanstvo se mora udružiti protiv napada na njihovu egzistenciju. Zajedništvo kao glavna obrana od napada će izgleda i biti lajtmotiv ove sezone. Kako Jon Snow kaže u novom traileru, stoljećima su se njihove obitelji borile međusobno, no sada je vrijeme da se udruže unatoč svojim razlikama.

Vjerojatno pritom misli na White Walkerse, no možda i govori o ljudskim neprijateljima s kojima se Starkovi sukobe. Cersei Lannister je preuzela željezno prijestolje u King’s Landingu pokorivši sve svoje neprijatelje, dok Daenerys Targaryen prelazi Narrow Sea iz Essosa sa ogromnom vojskom, a sve sa misijom da ona postane nova kraljica.