Izašao je prvi službeni trailer za Star Wars: The Last Jedi; ako dosad niste bili uzbuđeni, sad ćete biti

Film stiže u hrvatska kina 14. prosinca, sad smo uspjeli saznati par stvari

FOTO: Screenshot/YouTube

Prvi potpuni i službeni trailer za novi Star Wars: The Last Jedi je upravo izašao, i izgleda spektakularno. Dosad smo vidjeli samo teasere, a ovo je puno uzbudljivije jer nam daje puno jasnije naznake u kojem će se smjeru radnja kretati.

The Last Jedi nastavlja tamo gdje je Force Awakens završio, kad Rey (Daisy Ridley) preda Lukeu Skywalkeru (Mark Hamill) njegov svjetlosni mač. Ono što nismo vidjeli u Force Awakens, Lukeovu reakciju na taj neočekivani poklon, sada je prikazano u traileru.

Posljednja uloga Carrie Fisher

Prema traileru se čini da je Luke pristao podučavati Rey tajnama Jedi vitezova, unatoč tome što u teaseru izjavljuje da red Jedija mora nestati (“the Jedi must end”). Ipak, očito je iznenađen kad mu Rey demonstrira svoje moći, jer zbunjeno izgovara da je takvu sirovu snagu vidio samo jednom prije. Je li mislio na Yodu? Ne znamo, ali trebali bismo saznati malo prije Božića kad film stigne u kina.

Na tamnoj strani sile Kyloa Rena (Adam Driver) podučava Vrhovni vođa Snoke (Andy Serkis), koji očito ima planove pridobiti Rey na svoju stranu. Nakon što je u prethodnom dijelu ubio svog oca Han Sola, čini se kako je Kylo Ren sad spreman ubiti i majku, princezu Leiu, koju je glumila Carrie Fisher, a ovo joj je posljednja uloga.

Star Wars: The Last Jedi dolazi u naša kina 14. prosinca.