Izašao je prvi trailer za Den of Thieves, krimi triler s Gerardom Butlerom; izgleda jako uzbudljivo

Film je najavljen kao moderna verzija Heata

FOTO: STX Entertainment promo

Izašao je prvi trailer za krimi triler Den of Thieves po kojem se čini da ćemo osim trilera dobiti i mnoštvo akcije. Gerard Butler glumi policajca sumnjivog morala koji nastoji zaustaviti uspješnu bandu pljačkaša banaka uz dosta pucnjave, jurnjave s autima i mnoštvo brzih akcijski kadrova na kakve smo navikli u filmovima s Butlerom.

Christianu Gudegastu, scenaristu filma London Has Fallen na kojem je također surađivao s Gerardom Butlerom, Den of Thieves će biti redateljski i producentski prvijenac. Gudegast je također napisao i scenarij u suradnji s Paulom Scheuringom, scenaristom popularne serije Prison Break, a na ovom projektu radi punih deset godina.

Pljačkaše predvodi 50 Cent

Film će paralelno pratiti živote uspješne bande pljačkaša banaka dok planiraju svoju sljedeću pljačku, te istovremeno losanđeleske šerife koji im pokušavaju ući u trag, a ujedno i isprepletanje njihovih međusobnih života. No cijela priča nije tako crno-bijela, obzirom da su pripadnici losanđeleskog šerifskog odjela većinom korumpirani, a predvodi ih lik Gerarda Butlera.

S druge strane bandu pljačkaša predvodi 50 Cent kojem su se pridružili Pablo Schreiber i O’Shea Jackson Jr. Den of Thieves je najavljen kao moderna verzija žanrovskog klasika Michaela Manna Heat s Robertom De Nirom i Alom Pacinom, u kojem se postavlja pitanje jesu li opasniji kriminalci ili policajci koji ih progone. Ostaje za vidjeti hoće li se najave potvrditi točnima i hoće li se Den of Thieves približiti Heatu, a u to ćemo se moći uvjeriti 19. siječnja 2018. kad film stiže u kina.