Izašao je prvi trailer za posljednji nastavak "Igre gladi" i fanovi nisu sigurni što da misle

Jennifer Lawrence po posljednji će put se pojavljuje u ozbiljnoj franšizi

FOTO: YouTube

Upravo je stigao prvi trailer za posljednji nastavak frašize “Igre gladi”. “Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio” drugi je dio treće knjige koji će pak biti četvrti dio serijala koji je dosad zaradio više od 2 milijarde dolara. Ovaj distopični triler pratit će Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), odnosno događaje koji prate rat kad odluči objaviti rat predsjedniku Snowu (Donald Sutherland).

U filmu će se uz Lawrence i Sutherlanda pojaviti i Julianne Moore, Woody Harrelson, Elizabeth Banks i Philip Seymour Hoffman. Ovoj će se filmskoj ekipi pridružiti i Gwendoline Christie, glumica koju je proslavila serija “Igra prijestolja”.

U kuloarima se nedavno pojavila glasina kako će Jennifer snimiti još jedan film s redateljem Francisom Lawrenceom. Projekt nosi naslov “The Dive”, a temelji se na stvarnim događajima i tematizira teški život profesionalog ronioca. Dok čekamo na ovaj film morat ćemo se zadovoljiti komedijom “Joy” u kojoj se pojavljuje i Jennifer Lawrence. Komedija će zasigurno biti hit s obzirom na to da se sve čega se ova mlada glumica dohvati očito pretvara u suho zlato, a osim toga već sada slovi kao izgledni kandidat za Oscara.