Nekad je nužno odabrati stranu

Izašao je službeni teaser za novi Jurassic World i, koliko možemo vidjeti u tih 15 sekundi, bit će uzbudljivo

U teaser traileru vidimo Chrisa Pratta, Bryce Dallas Howard i dinosaure kako trče od vulkana

FOTO: screenshot YouTube

Universal je upravo objavio kratki teaser trailer za njihov nadolazeći Jurassic World: Fallen Kingdom. Nakon što smo prošli tjedan vidjeli isječak od šest sekundi koji je na Twitteru objavio ko-scenarist filma Colin Trevorrow, a u kojem lik Chrisa Prattta mazi malog dinosaura, sad smo ipak u ovih nekoliko sekundi više vidjeli i nešto akcije.

U petnaest sekundi teasera vidimo, dakle, da se u glavnoj ulozi vraćaju Chris Pratt kao Owen Grady te Bryce Dallas Howard kao Claire Dearing, odnosno menadžerica Jurassic World parka. Vidimo i da će, osim dinosaura, problem biti aktivni vulkan koji eruptira u parku.

Napokon se vraća Jeff Goldblum

Za nastavak Jurassic Worlda Pratt kaže da će biti strašniji i mračniji od prethodnog filma te da će nastaviti priču izvornika na neočekivan način. Novi Jurassic World je trenutno u post produkciji, režirao ga je J.A. Bayona, najpoznatiji po filmu katastrofe The Impossible iz 2012. s Naomi Watts, Ewanom McGregorom i tada još mladim Tomom Hollandom kojeg danas svi prepoznaju kao novog Spider-Mana.

Jurassic World: Fallen Kingdom dolazi u kina 22. lipnja 2018., a tada ćemo ponovno vidjeti i Jeffa Goldbluma koji se vraća u ulozi doktora Iana Malcolma, što će biti Goldblumov povratak franšizi nakon dvadeset godina.

Goldblum je bio jedna od glavnih faca u starim Jurassic Parkovima, a doktora Iana Malcolma je zadnji puta glumio 1997. u Jurassic Park: The Lost World, drugom nastavku serijala.