Izašao je trailer za najglasniji nijemi film u povijesti (u kojem glume brojne poznate rock zvijezde)

Iggy Pop, Henry Rollins i Slash samo su neki od glazbenika koji se pojavljuju

Prije nekoliko mjeseci objavili smo vijest kako se snima najglasniji nijemi film na svijetu naziva “Gutterdammerung”. Pod redateljskim vodstvom belgijsko-švedskog filmaša Bjorna Tagemosea okupljena je impresivna lista rock zvijezda koja uključuje Iggyja Popa, Grace Jones, Henryja Rollinsa, Jesseja Hughesa iz Eagles of Death Metal i Toma Arayu iz Slayera.

Iggy Pop glumi punk anđela pod imenom Vicious, Rollins je zli puritanski svećenik, a Grace Jones jedina osoba koja može kontrolirati sav taj testosteron rock’n’roll gadova u ovom glasnom filmu, te posljednje lice koje ćete vidjeti prije smrti.

Slash se posljednji pridružio glumačkoj postavi

Hughes će se u filmu pojaviti kao lovac koji ubija zvuk za novac te radi za ljude koji koriste lažni moral kao represiju. Posljedna u nizu rock zvijezda koja se priključila glumačkoj ekipi je Slash iz Guns ‘N Rosesa.

Inspiracija za naslov filma proizlazi iz apokaliptične opere “Gotterdammerung” skladatelja Richarda Wagnera, koja u prijevodu znači “Sumrak bogova”. Wagnerova opera opisuje Ragnarok, nordijski mit o ratu među bogovima i raznih drugih bića. Film će krenuti na turneju s bendom i naratorom krajem ove godine i početkom 2016., a sad se na Youtubeu pojavio i službeni trailer.