Izašao je trailer za nove Istjerivače duhova i izgleda dosta dobro

U novoj verziji kultnog filma glumit će samo žene

FOTO: YouTube

Stigao je prvi trailer za reboot filma Istjerivači duhova Paula Feiga u kojem glumi isključivo ženska postava. Igraju Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones i Kate McKinnon.

Feigov izbor da napravi remake filma sa isključivo ženskom postavom uzrokovao je inače dosta kontroverzi na što je redatelj poručio da se radi o “zlobnom, mizoginom sranju”.

Osim spomenuth glumica u Feigovom rebootu pojavit će se Chris Hemsworth. U novim Istjerivačima duhova nakratko ćemo gledati i glumce iz originalne postave poput Sigourney Weaver, Billa Murraya, Ernieja Hudsona i Dana Aykroyda, što će zasigurno razveseliti sve stare obožavatelje ovog filma i poslužiti kao sjajna poveznica između dvije verzije Istjerivača duhova.

Redatelju dosadilo gledanje filmova o muškim problemima

Nova verzija Istjerivača duhova Sonyjev je pokušaj da oživi jednu od svojih rijetkih uspješnih filmskih franšiza, odnosno da tako stvori prilike za snimanje filmova na slične teme. Taktika je to koju su preuzeli od Marvela koji na taj način u posljednje vrijeme masno zarađuje izbacujući stalno nove filmove o strip junacima.

“Čini se da je moj pristup svijetu dostan ženski”, rekao je nedavno Feig. “Takav sam. Stalno mi šalju scenarije i kad vidim tipičnog muškog lika koji ima posložen život pa onda naleti na neki problem jednostavno se isključim jer postanem potpuno nezainteresiran”, dodao je. “Nakon ovoliko godina gledanja filmova shvatio sam da sam se umorio muških problema”, zaključio je.