Izašla je hrpa fotki sa snimanja novih epizoda 'Dosjea X' i stvari za sada izgledaju jako dobro

Do premijere prve epizode čekamo još 6 mjeseci, ali čini se da će se isplatiti

Već se mjesecima priča o tome, a sad je konačno stvarno; Mulder i Scully se vraćaju na TV ekrane. Fox je objavio prvu službenu fotografiju sa seta i sad po prvi put nakon 13 godina pauze vidimo Davida Duchovnya i Gillian Anderson u ulogama koje su ih proslavile. Novih 6 epizoda počelo se snimati ovog tjedna u Vancouveru, a na objavljenoj fotki vidimo i redatelja Chrisa Cartera.

Iz TV kuće Fox potvrdili su kako su vrlo uzbuđeni što mogu konačno predstaviti novo poglavlje ove serije koja je tijekom 90-ih pobrala hrpu nagrada i koja je bila jedna od najdugovječnijih sci-fi serija u povijesti televizije. Nove epizode će nastaviti pratiti dvoje agenta FBI-a koji istražuju slučajeve obilježene paranormalnim zbivanjima. Premijera prve epizode je najavljena za siječanj iduće godine.

Sa samih fotografija nije previše jasno što se događa. Sudeći samo po njihovim odjevnim kombinacijama, Scully je očito na zadatku dok Mulder izgleda poput bjegunca ili nekoga tko već duže vrijeme nije bio na poslu. I Duchovny i Anderson su na svojim Twitter profilima objavili nekoliko tajanstvenih fotografija, ali su ih i fanovi snimili na setu tako da internet vrvi slikama.

https://www.tumblr.com/xfilesbtvs/121236607076/no-joel-there-my-mints-puts-on-bitch-face

https://danaskatherinescully.tumblr.com/post/121201444023