Izgleda da će i Woody Harrelson glumiti u novom Marvelovom filmu Venom

Glavnog lika, Venoma, glumit će Tom Hardy, a Variety piše da će u filmu biti i Woody Harrelson

FOTO: AFP

Nakon uspjeha Spider-Man: Homecoming, koji je bio odlično prihvaćen od strane publike i kritičara, Sony sada snima novi film iz Marvelovog univerzuma. Venom će nas upoznati s jednim od Marvelovih kultnih antiheroja, a u filmu će ga glumiti Tom Hardy.

Već se zna da ćemo u sporednim ulogama gledati Riza Ahmeda koji se prošle godine proslavio ulogom Nasira Khana u The Night Of te ostvario upečatljivu ulogu pilota TIE fightera u Star Wars: Rogue One. Uz njega ćemo gledati i Michelle Williams glumicu koja je započela karijeru u popularnoj tinejđerskoj seriji Dawson’s Creek, nakon čega je postala jedna od cjenjenijih holivudskih glumica s dosad već četiri nominacije za Oscara.

Film će režirati Ruben Fleischer, redatelj Golda

Osim ovih poznatih imena, izvori Varietyja kažu da će se, već sada dosta jakoj glumačkoj ekipi Venoma, pridružiti i Woody Harrelson. Sony za sada nije komentirao ovu ulogu, ali Variety piše da bi Harrelson trebao glumiti Venomovog pomoćnika.

Film će režirati Ruben Fleischer, koji je snimio impresivan, iako od strane kritike slabo prihvaćen Gangster Squad. Novi Venom će biti druga suradnja redatelja Rubena Fleischera i Woodyja Harrelsona, koji su ranije surađivali na odličnoj horor komediji Zombieland, Fleischerovim najboljim filmom do sada.

Venom je jedan od najpopularnijih Marvelovih antiheroja

Scenarij za film pišu Scott Rosenberg, scenarist novog Jumanjija tj. remakea dječjeg klasika iz devedesetih, te Jeff Pinkner, scenarist filma The Dark Tower nastalog prema djelima Stephena Kinga.

Od kad se prvi puta pojavio u stripu 1988., Venom je jedan od najpopularnijih likova u Spider-Man sagi. Počeo je kao glavni zlikovac, no čitateljima se iz nekog razloga svidio pa je prerastao u jednog od najprepoznatljivijih antiheroja Spider-Manovog svijeta.

Venom se na filmu prvi puta pojavio u Spider-Manu 3 redatelja Sama Raimija u kojem ga je glumio Topher Grace. Woody Harrelson će u novom filmu glumiti Venomovog pomoćnika. Poznati glumac dva puta nominiran za Oscara u posljednje vrijeme je prilično zaposlen. Samo u prošloj godini smo ga gledali u War For The Planet Of The Apes, The Glass Castle, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, a sljedeće godine ćemo ga gledati kao Becketta u novom Star Wars spin-offu o Han Solu, Solo: A Star Wars Story