Izgleda da je Lana Del Rey jako tužna jer nije radila naslovnu pjesmu za najnovijeg Jamesa Bonda

Tvrdi da se sa svojim posljednjim albumom praktički prijavila na audiciju

US-Americain singer Lana Del Rey performs on stage at the Velodrom in Berlin, Germany, on April 15, 2013. AFP PHOTO /BRITTA PEDERSEN /GERMANY OUT / AFP / DPA / BRITTA PEDERSEN
FOTO: AFP

Premda veći dio ljudi iz Hollywooda sanja o tome da glazbu za njihove filmove radi poznata američka pjevačica Lana Del Rey, čini se da među velikim igračima ipak pronašao jedan koji ne dijeli opće mišljenje. Lana Del Rey je, naime, nedavno izjavila kako je jako željela raditi glazbu za najnovijeg Jamesa Bonda (Sprectre), ali da joj se nitko nije javio.

“Volim apsolutnu svaku pjesmu koja je ikad snimljena za taj film, a volim i filmsku glazbu općenito”, rekla je i dodala kako se sa svojim pjesmama s prošlog albuma, 24 i Swan Song, praktički prijavila na audiciju za prošlog Bonda.

Lani želimo da joj se ostvari želja, ali moramo priznati da je odabir Sama Smitha za naslovnu pjesmu filma James Bond: Spectre bila odličan izbor. Štoviše, njegova pjesma Writing’s on the Wall čak je dobila i nominaciju za Zlatni globus pa se čini da produkcija jedne od dugovječnijih filmskih franšiza na svijetu ipak zna što radi.