Nekad je nužno odabrati stranu

Jim Carrey je snimio novi triler zbog kojeg je morao značajno izmijeniti svoj fizički izgled

Riječ je o trileru baziranom na istinitoj i pomalo bizarnoj priči

FOTO: Screenshot

Glumac Jim Carrey je proteklih nekoliko mjeseci najviše vremena proveo u Krakowu gdje je snimao novi triler redatelja Alexandrosa Avranasa naziva “True Crimes”.

Ovaj film je baziran na članku Davida Granna koji je 2008. objavljen u New York Timesu i koji se bavi poprilično bizarnom pričom koja se dogodila u Poljskoj. Tamo se ispostavilo da radnja debitantskog romana autora Krystiana Bala nevjerojatno nalikuje na ubojstvo jednog biznismena koje se stvarno dogodilo.

Prva suradnja s Avranasom

Sad su se pojavili i prve fotografije iz filma, koje pokazuju Carreyja u neočekivanom izdanju, kratke kose i dugačke, prosijede brade. Ovo nije prvi put da je poznati glumac, po vokaciji komičar, odradio ulogu u nekom ozbiljnijem filmu. Tako smo ga već mogli vidjeti u trileru “The Number 23” i sjajnom filmu “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”. Ovo je njegova prva suradnja s grčkim redateljem Avranasom, kojega mnogi navode kao jednog od najistaknutijih predstavnika novog vala grčke kinematografije.

U filmu “True Crimes” pojavit će se i nekoliko poznatih poljskih glumaca kao što su Agata Kulesza, Maja Ostaszewska i Robert Wieckiewiscz.