Konačno je izašao trailer za novi horor s Jennifer Lawrence; zove se Mother i izgleda prilično zastrašujuće

Film je režirao Darren Aronofsky

FOTO: Paramount Pictures/YouTube/Screenshot

Prije nekoliko dana objavljen je samo kratak i stravičan teaser, a sada je Paramount objavio i kompletan trailer za novi horor – Mother! – s Jennifer Lawrence i Javierom Bardemom u glavnim ulogama. Zapravo, nije riječ o tipičnom hororu, već o psihološkom trileru s elemntima horora.

Redatelj je Darren Aronofsky, filmaš koji u svojem opusu ima hvaljene naslove kao što su Rekvijem za snove, Hrvač i Black Swan. Jennifer Lawrence prihvatila je ulogu još 2015. godine, a film se snimao od lipnja do kolovoza prošle godine. Sudeći po traileru, film će biti pun napetih scena, ali i stravičnih prizora.

Napetost i strava u seoskoj kući

Uz Lawrence i Bardema, glavne uloge tumače i Michelle Pfeiffer i Ed Harris. Lawrence i Bardem su bračni par koji živi u kući na selu, daleko od grada, i život im je miran i dosadan do trenutka u kojem ih posjeti drugi par, koji glume Pfeiffer i Harris. Tada počinju problemu.

Malo toga je poznato o radnji filma osim osnovne teme. Aronofsky je poznat kao redatelj koji voli nadrealne vizuale i filmove koji uznemiruju gledatelje. Mother! će imati svjetsku premijeru na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, koji se održava od 7. do 17. rujna.