Krenule su glasine o ponovnom okupljanju Guns N' Rosesa (no njihov bubnjar ne želi još reći ništa o tome)

Glasine je potaknulo nedavno pomirenje Slasha i Axlea Rosea

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 28: Drummer Matt Soruml performs at The Best Fest Presents GEORGE FEST An Evening To Celebrate The Music Of George Harrison at The Fonda Theatre on September 28, 2014 in Los Angeles, California.   Frazer Harrison/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Bivši bubnjar Guns N’ Rosesa Matt Sorum odbio je komentirati glasine o mogućem ujedinjenju najpoznatije postave ovog benda. Sorum se pridružio Gunsima 1990. kad je zamijenio Stevena Adlera i pojavio se na albumima “Use Your Illusion I”, “Use Your Illusion II” i “The Spaghetti Incident”. Grupu je napustio 1997. nakon velike svađe s frontmanom Axleom Roseom.

Gitarist Slash nedavno je otkrio kako se konačnom pomirio s Axleom, nakon gotovo 20 godina konstantnih razmirica. Ta vijest potaknula je niz glasina o mogućem ponovnom okupljanju benda koji još uvijek ima milijune obožavatelja diljem svijeta. Od originalne postave Gunsa, u današnjoj postavi je ostao samo Axl Rose.

Pozvao se na peti amandman

Sorum je nedavno gostovao na jednoj radijskoj postaji u Michiganu gdje ga je voditelj direktno pitao za spomenute glasine, a on je odbio odgovoriti. “Moram se pozvati na peti amandman jer zaista ne znam još ništa”, rekao je.

Njegov prethodnik Adler izrazio je sumnju u Sorumovo sudjelovanje u ponovnom okupljanju. “Mislim da Matt to neće napraviti. Vidimo se praktički svaki tjedan i već smo pričali o tome. Rekao je da neće sudjelovati u tome ako ja ne budem uključen, jer mene smatra bitnim za zvuk Gunsa zato što sam bio jedan od originalnih članova”, izjavio je Adler.