Legendarni Gene Simmons će vas opet plašiti. Ovaj put počinje snimati horore

Poznati pjevač koji se voli oblačiti u zastrašujućeg klauna, sada se baca u film

Frontman legendarne grupe Kiss, Gene Simmons, ušao je u partnerstvo s WWE Studios – televizijskom i filmskom divizijom “kečerskog” konglomerata kako bi pokrenuo vlastiti studio za snimanje horora. Erebus Pictures, studio nazvan po grčkom božanstvu koje utjelovljuje tamu, za početak će snimiti 3 filma za koje se nadaju da će biti dovoljno uspješni da omoguće nastavak rada studija.

“Žanr horora me ne prestaje oduševljavati”, izjavio je Simmons. “Ti filmovi su kroz godine dokazali da ne prestaju biti uzbudljivi i zanimljivi brojnoj publici. Jako se veselim ovom projektu”.

Uskoro prvi film u kinima

Prvi film iz radionice Erebus Picturesa zvat će se “Temple”, a scenarij za njega napisao je Matt Savelloni. Radnja će pratiti grupu visoko obučenih operativaca koji ostaju zarobljeni u izoliranoj vojnoj bazi. U nastojanju da otkriju što je ubilo kompletnu postrojbu koja je tamo bila stacionirana prije njih, proći će kroz stravične situacije.

Gene Simmons je poznat po različitim afinitetima. Bavio se glumom, poznati je filantrop, ali i ljubitelj SF-a i stripova, pa je tako kroz godine izdao nekoliko SF fanzina.