Ljudima se uglavnom jako svidio novi trailer za Spider-Mana, ali onda se pojavio i službeni kino poster; svi na Twitteru mu se rugaju

Plakat za Spider-Man: Homecoming ekspresno je postao predmet ruganja na Twitteru

Spider-Man Facebook
FOTO: Spider-Man/Facebook

Jučer je objavljen novi trailer za Spider-Man: Homecoming, i ljudi su većinom bili oduševljeni. No, nedugo nakon što se pojavio trailer, Sony i Marvel su predstavili i službeni kino poster za film, a reakcije su bile skroz suprotne. Fanovi Spider-Mana bili su prilično iznenađeni time koliko je loš pa su prozvali Marvel za teški amaterizam. Ali, naravno, uz solidnu dozu humora.

Kažu kako poster izgleda kao da ga je sastavio netko tko je pobijedio u natječaju na Redditu, ili da ga je izradio brucoš grafičkog dizajna. Gotovo svi važni likovi filma samo su ubačeni u poster i sve puno više nalikuje kolažu, nego službenom kino plakatu. Inače, Spider-Man: Homecoming nastavlja priču obnovljenog serijala o jednom od najopularnijih marvelovih superjunaka, iz 2012. godine.

Nakon Andrewa Garfielda, ulogu Spider-Mana preuzeo je mladi Tom Holland, a tu je još i Robert Downey Jr. kao Iron Man, jedan od najvažnijih protagonista ove priče. Glavni negativac je Vulture, kojeg glumi legendarni Michael Keaton, i dalje najpoznatiji po ulozi Batmana u filmovima Tima Burtona. Spider-Man: Homecoming u naša kina stiže 7. srpnja, a je li kino poster stvarno toliko užasan, prosudite sami.

Svi na internetu bez milosti se rugaju posteru

https://twitter.com/kylebuchanan/status/867387183044407296

https://twitter.com/ira/status/867393568066879489