Mile Kekin najavio veliko finale turneje 'Soundtrack za život'. Koncert u studenome donosi best of njegove karijere

Koncert u Tvornici kulture 9. studenoga bit će njegov najveći solo nastup pred zagrebačkom publikom

FOTO: Promo/Vjekoslav Skledar

Mile Kekin zaokružit će aktualnu turneju “Soundtrack za život” velikim koncertom u Tvornici kulture 9. studenoga. Na svom dosad najvećem solo nastupu pred zagrebačkom publikom odsvirat će best of kompletne dosadašnje karijere – od Hladnog piva do samostalnih izdanja.

“Nježno đonom”, Kekinov prvi solo album nakon izlaska iz Hladnog piva, brojni su kritičari uvrstili među najbolja izdanja 2023. godine. Promocija albuma s pratećim bendom održana prošlog studenoga u zagrebačkom Vintage Industrial Baru ovjekovječena je u obliku live albuma pod naslovom “Soundtrack za život – Live at Vintage”, a predstavlja presjek njegove karijere.

Zajedno s albumom objavljena je i live verzija hit singla “Reno4”, koji je izašao na Kekinovu albumu “Kuća bez krova” prije šest godina.

Frontmen jednog od najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena, čiji su glas i stihovi formirali i zauvijek ostavili svoj pečat na domaćem punku, u novoj se etapi svoje karijere predstavio s peteročlanim pratećim bendom sastavljenim od iskusnih glazbenika. Kekina na turneji prate Viktor Slamnig, Andrija Lazo, Darko Krznarić, Mario Petrinjak i Mark Mrakovčić.

Na velikom finalu turneje u Tvornici kulture naglasak će biti na skladbama s novog i aktualnog albuma kao i na ostalim pjesmama iz solo karijere, ali ne bez nekih od hitova Hladnog piva.