Možda ste gledali Netflixov hit Bright, najskuplji film u njihovoj produkciji. E pa, upravo su najavili nastavak

U glavnim ulogama se vraćaju Will Smith i Joel Edgerton

FOTO: screenshot

Nakon odličnog uspjeha Brighta, njihovog najskupljeg filma dosad, Netflix je objavio da će snimati i nastavak. U glavnim ulogama će se ponovno pojaviti Will Smith i Joel Edgerton, David Ayer će ponovno režirati, a ovoga puta će napisati i scenarij.

Radnja Brighta odvija se u fantastičnoj alternativnoj stvarnosti u kojoj osim ljudi žive i orci, vile i slična bića. Will Smith je u tom svijetu policajac Daryl Ward, a njegov partner je ork Nick Jakoby kojeg glumi Joel Edgerton. Netflix je u Bright uložio 90 milijuna dolara, no čini se da se isplatilo. Film je u prvom vikendu prikazivanja po gledanosti nadmašio sve dosadašnje filmove iz Netflixove originalne produkcije. U prva tri dana prikazivanja pogledalo ga je 11 milijuna gledatelja samo u Americi.

Neajavljuju Bright franšizu

Gledateljima se Bright svidio, no kritičari mu nisu baš naklonjeni. Tako su mu gledatelji na stranici Rotten Tomatoes dali 88 posto pozitivnih ocjena, dok su ga kritičari ocijenili s tek 28 posto pozitivnih kritika. Netflix zasad još nije objavio datum kada će početi snimanje, ni kada možemo očekivati nastavak Brighta na njihovoj platformi, no potvrdili su da namjeravaju pokrenuti franšizu. Dakle, u budućnosti možemo očekivati još nekoliko Bright filmova.