Na INmusic dolaze i Th' Legendary Shack Shakers, neobična kombinacija rockabillyja, bluesa i countryja

Lineup 12. po redu INmusic festivala ove je godine prilično uzbudljiv

Velikom broju izvrsnih bendova koji su najavili dolazak na ovogodišnji INmusic, sad se pridružila i četvorka iz Nashvillea, Th’ Legendary Shack Shakers. Ova ekipa, koja je počela svirati sredinom 90-ih u Kentuckyju, dosta brzo je zbog svojih nastupa, ali i frontmena JD Wilksea, postala poznata.

Ono što Th’ Legendary Shack Shakers sviraju malo je komplicirano za opisati, ali recimo da je to nekakva mješavina southern-gothica, rock’n’rolla, rockabillya, bluesa i countrya. Njihov debitantski album Cockadoodledon’t objavljen je 2002. godine, a uslijedili su Believe (2004.), Pandeliruim (2006.), Swampblood (2007.), Agri-Dustrial(2010.) i The Southern Surreal (2015.).

Dolazak su već najavili neki prilično poznati bendovi

Th’ Legendary Shack Shakers gostovali su na turnejama The Black Keysa, Rancida, Hank Williamsa III., Slim Cessna’s Auto Club, a Rotber Plant je za njihov album Believe iz 2005. rekao kako je to njegov osobni favorit.

Line-up 12. INmusica sad već izgleda ozbiljno zanimljivo, a osim ekipe iz Nashvillea, svirat će Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuki, Flogging Molly, Darko Rundeku, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i drugi.

Očekuje se rekordna posjećenost festivala

INmusic se održava od 19. do 21. lipnja 2017. godine na zagrebačkom Jarunu uz potporu Ožujskog piva i OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama prilično je velika pa ove godine očekujuju rekordnu posjećenost i rasprodan festival.

Festivalske ulaznice za trodnevni festival dostupne su po cijeni od 449 kn u poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopa. Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.