Procurila prva fotka sa snimanja drugog dijela 'Dana nezavisnosti'

Radnja će se događati 20 godina nakon katastrofe iz prvog dijela

Još prije nekoliko godina smo saznali da Ronald Emmerich planira snimanje “Dana nezavisnosti 2”, nastavka svog super uspješnog blockbustera iz 1996. Ubrzo nakon toga smo saznali i da Will Smith neće sudjelovati u njemu. Emmerich je odmah doskočio tom problemu na način da je stvorio novog lika; naime, jedan od glavnih protagonista u ovom nastavku biti će posinak Smithova lika iz prvog dijela, kapetana Stevena Hillera. Njega će glumiti Jessie Usher.

Radnja “Dana nezavisnosti 2” događati će se 20 godina nakon zbivanja iz prvog dijela. Zemlja se u potpunost oporavila od napada vanzemaljaca, a tehnologiju koju su oni ostavili za sobom ljudi su iskoristili kako bi unaprijedili svoj standard života. No ono što nisu znali jest da su ti isti vanzemaljci, prije strašnog poraza, u svemir poslali poziv upomoć. I ta pomoć im sad konačno stiže. 20 godina kasnije.

Producent oba dijela ovog filma, Dean Devlin, sad je na svom Instagramu objavio prvu fotografiju sa seta. Na njoj pozira s Jeffom Goldblumom, koji će u nastavku ponovno utjeloviti lik znanstvenika Davida Levinsona.

View this post on Instagram

Hanging with David Levinson (Jeff Goldblum) 20 years later is a dream come true! #IndependenceDay

A post shared by Dean Devlin (@officialdeandevlin) on

Uz Goldbluma, u novom nastavku filmu će ponovno glumiti Vivica A. Fox, Brent Spiner i Bill Pullman. “Dan nezavisnosti 2” bi se trebao pojaviti u kinima na ljeto iduće godine.