Na YouTubeu su se pojavile tri scene koje su izbačene iz 'Mad Maxa' (a sad napokon možete saznati i zašto)

Daju mogućnost boljeg razumijevanja okrutnog svijeta prikazanog u filmu

“Mad Max: Fury Road” je bez sumnje jedan od najbitnijih filmova 2015. O njemu se pričalo mjesecima, a kritika i publika su poprilično ujedinjeni u mišljenju da je riječ o zaista odličnom ostvarenju redatelja Georgea Millera. Prvi draft ovog filma Miller je kreirao još 1999., a ta verzija nije značajno izmjenjena u odnosu na konačnu verziju. Neke scene su ipak morale biti izbačene jer se nisu uklapale u cjelokupni ritam ili jednostavno nisu nikako doprinosile radnji.

U isčekivanju dolaska filma na DVD, studio Warner Bros. odlučio je objaviti video u kojem se nalaze 3 scene koje su izbačene prilikom montaže “Fury Roada”. U prvoj se Max i Imperator Furiosa pripremaju na povratak u bazu Immortan Joea, što je bio trenutak tišine prije početka masovnog nasilja i uništavanja. Druga scena daje uvid u život otpadnika, točnije jedne majke koja nudi da njeno dijete postane WarBoy kako bi on nadoknadio njezin zanemariv doprinos zajednici. Zadnja scena otkriva najviše od svih: u njoj konačno saznajemo što se dogodilo sa starijom ženom koja je pomogla Immortanovim ženama da pobjegnu dok njegov sin nabrijava vojsku na lov za Furiosom.

Sveukupno gledano, ove scene ne otkrivaju puno dramatičnih detalja, no ipak daju dodatni uvid u likove koje je publika zavoljela i daju mogućnost boljeg razumijevanja okrutnog svijeta u kojem žive.